Greve flytteforretning og opmagasinering

Privat flytningFirma flytningModtag et tilbudSpecialflytningGode flytterådOpmaganisering

Mosgaard Flytteforretnings vognpark

  • Flyttefirmaet ligger i Greve .
  • Opmagasinering i Greve.
  • Effektiv flytteforretning.
  • Pålidelige flyttefolk.
  • Sikkerhedsgodkendte flyttefolk.
  • Erfarene flyttefolk.
  • Flytning for firmaer og private.
  • Pakning og montage.
  • Opbevaring / Opmagasinering.

Greve flytteforretning

Vi har drevet flyttefirma i greve over 20 år, og før det lå firmaet i København vores møbel opmagasinerings lager og kontor er placeret i Tune. Greve flytteforretning er en del af Mosgaard flytteforretning aps.

Hos Greve Flytteforretning får du netop den trygge og stabile flytning, du ønsker. Vi er et af Danmarks mest erfarne flyttefirmaer, og vores holdning er meget enkel: Når du overlader ansvaret for din flytning til os, bliver vores aftaler overholdt til punkt og prikke. Vi henter og afleverer dine møbler og dit indbo til tiden og passer godt på det undervejs – så din flytning bliver en god oplevelse lige fra begyndelsen.

Veluddannede og venlige flyttefolk

Greve flytteforretning udfører flytninger med veluddannede og erfarne flyttefolk, der behandler dine ting, som om det var deres egne. Det er en selvfølge, at alle vores ansatte også er venlige og høflige og lever op til dine naturlige forventninger om god kundeservice.

Opmagasinering / Opbevaring

Vi har egne godkendte opmagasinerings lokaler, som er fugt styret så møbler og andet indbo ikke lider skade. Alle kunders opmagasinering er delt hver for sig i hver deres store trækasser opmagasineringen er en billigt løsning i forehold til self-store her tager vi trækasserne med ud på din adresse hvor vi pakker dit indbo ind i flyttetæpper og lukker opmagasinerings kasserne og køre den ind med truck på lageret hvor den står ind til du ønsker at få det udleveret igen.    

Udregn selv prisen på din flytning

Med vores tilbudsformular kan du selv udregne en vejledende pris på din flytning, uanset om det drejer sig om en mindre lejlighed eller en stor villa. Vi flytter overalt på Sjælland – og afgiver også gerne tilbud på flytning fra f.eks. Jylland eller Fyn til København eller omvendt.

Vi har drevet flytteforretningen i Greve i over 20 år

Greve flytteforretning kan det, der er svært for andre!