Privatflytning

Privatflytning

OpmaganiseringFlyttetilbudKlavertransportPakkevejledning
Mosgaard Flytteforretning

Mosgaard Flytteforretning

  • Effetiv privatflytning.
  • Erfarene fagfolk.
  • Påpasselige.
  • Pålidelige.
  • Flyttehejs/etagelift.
  • Over 40 års erfaring med privatflytninger.
  • Lokalt, nationalt og internationalt.

Privat flytning

Hvis du og din familie skal flytte, kan vi sørge for, at det bliver en ikke så stressende oplevelse.

Privatflytningen vil foregå hurtigst muligt, samtidig med at vi selvfølgelig sørger for at værne om jeres ejendele, så der ikke sker skader.

Hos Mosgaard Flytteforretning får du netop den trygge og stabile privatflytning, du ønsker. Vi er et af Danmarks mest erfarne flyttefirmaer, og vores holdning er meget enkel: Når du overlader ansvaret for din flytning til os, bliver vores aftaler overholdt til punkt og prikke. Vi henter og afleverer dine møbler og dit indbo til tiden og passer godt på det undervejs – så din flytning bliver en god oplevelse lige fra begyndelsen.

Pakning

Vores flyttefolk pakker tit og er uddannet i det så der ikke går noget i stykker under flytningen  Vi kan nedpakke dine småting i flyttekasser, Dit bøjletøj pakke vi i g-skabe (garderobe kasser) som er en høj papkasse med en bøjlestang i, så ens rense tøj ikke bliver krøllet ved at folde ned i en almindelig flyttekasse. Vi indpakker porcelæn og glas i silkepapir og stiller det på den rigtige måde i flyttekasserne.

Til de større ting, såsom tv, billeder (malerier), antikke møbler + div. vil der blive brugt tæpper eller bobleplast. Større ting vil til en hver tid, blive spændt fast i bilen.

Opmagasinering

Vi tilbyder selvfølgelig også opmagasinering til private kunder

Vi er naturligvis fuldt forsikret hos Codan forsikringsselskab.

Læs nærmere DMF’s almindelige flytte betingelser her

no images were found