Billard flytning og montering

Billard transport
Billard flytning

Billard flytning og montering

  • Flytning af billarder.
  • Montering og afmontering af billarder.
  • Op spartling af skiffer pladerne.
  • Pålægning af nyt lærred.
  • Slut justering af billardet.

 

Billard flytning har vi laver i over 40 år, og Vi flytter billarder for private  firmaer, og institutioner.

Selve det at flytte billarder er ikke noget en hver gør, vi har personalet der har gjort det i gennem mange år, og vi ved hvad vi laver.

Samt har det special værktøj der skal bruges, til de forskellige typer af borde der findes. 

Vi kender de for skellige mærker, og hvordan de er konstrueret, så de kan skilles, og samles igen uden der gøres skade på billardbordet.

Hvad enten det er et kegle bord, pool bord eller et karambole bord, så har vi ekspertisen til at flytte dem også om de skal skilles og samles igen.

Vi kan af- og montere dit billard til flytning, selv om det skal skilles i små dele for at komme, og ned af etager eller kranes ind og ud af vinduer.

Vi op spartler skifferpladerne, pålægger nyt lærred i den farve man ønsker sig. Hvis billardet har været skilt ad. Opjusterer så det står i vatter når vi er færdige efter billard flytningen.

Også når det bliver svært

Vi flytter billarder, hvad enden det er pool borde, kegle borde eller karambole borde. Om det er nye borde der skal samles for første gang, eller det er et gammelt eller et antikt billard, der skal flyttes med meget nensomme metoder. Vi har værktøjer til at løfte, og dreje i luften uden det røre gulvet, hvis det er så gammelt at det kan have være ramt af orm, og skal behandles af museum, eller skadedyr som skal bekæmpes.