Billard flytning og montering

Billard flytning og montering

  • Flytning af billarder.
  • Montering og afmontering af billarder.
  • Opspartling af skiffer pladerne.
  • Pålægning af nyt lærred.
  • Slut justering af billardet.

 

Billard flytning har vi laver i over 40 år og Vi flytter billarder for private, firmaer og institutioner.

Selve det at flytte billarder er ikke noget en hver gør vi har personalet der har gjort det i gennem mange år og vi ved hvad vi laver, og har det special værktøj der skal bruges, til de forskellige typer af borde der findes, og vi kender de for skellige mærker og hvordan de er konstrueret, så de kan skilles og samles igen uden der gøres skade på billardbordet.

Hvad enten det er et kegle bord, pool bord eller et karambole bord  så har vi ekspertisen til at flytte dem også om de skal skilles og samles igen.

Vi kan af- og montere dit billard til flytning selv om det skal skilles i små dele for at komme ind eller ud, eller op og ned af etager eller kranes in og ud af vinduer.

Vi op spartler skifferpladerne og pålægger nyt lærred i den farve man ønsker sig, hvis billardet har været skilt ad, og opjusterer så det står i vatter når vi er færdige efter billard flytningen.

Vi kan det, der er svært for andre.

Vi flytter billarder, hvad enden det er pool borde, kejle borde eller karembole borde om det er nye borde der skal samles for første gang, eller det er et gammelt eller et antikt billard der skal flyttes med meget nensomme metoder. V har værktøjer til at løfte og dreje i luften uden det røre gulvet hvis det er så gammelt at det kan have være ramt af orm og skal behandles af museum eller skade dyrs bekæmpere.