Privatflytning

Mosgaard flytteforretning

  • Effektiv privatflytning.
  • Erfarne og serviceorneret fagfolk.
  • Påpasselige flyttefolk.
  • Opmagasinering i godkendte lokaler.
  • Flyttehejs/etagelift.
  • Over 40 års erfaring med privatflytninger.
  • Lokalt, nationalt og internationalt.
  • Klaver og pengeskabs flytning.
  • Håndværkerservice

 

Mosgaard Flytteforretning.

Vores flyttefolk pakker tit og er uddannet i det så der ikke går noget i stykker under flytningen Vi kan ned pakke dine småting i flyttekasser, Dit bøjletøj pakke vi i g-skabe (garderobe kasser) som er en høj papkasse med en bøjlestang i, så ens rense tøj ikke bliver krøllet ved at folde ned i en almindelig flyttekasse. Vi indpakker porcelæn og glas i silkepapir og stiller det på den rigtige måde i flyttekasserne. Til de større ting, såsom tv, billeder (malerier), antikke møbler + div. vil der blive brugt tæpper eller bobleplast. Større ting vil til en hver tid, blive spændt fast.

 

Vi tilbyder opmagasinering i forbindelse med at vi står for flytningen. Det gør til gengæld også at prisen kan holdes nede, hvor de fleste syntes at det er billigt og man vil have sparet flytningens pris i forehold til en self-storage løsning hvis tingene skal stå opmagasineret i over 3 måneder.

Vores opmagasinering er opvarmet co2 neutralt.

Vi er naturligvis fuldt forsikret hos Codan forsikringsselskab.

Opmagasinering

Vi har tilbudt opmagasinering i over 40 år og alt dit inventar bliver pakket i opmagasinerings trækasserne/liftene det bliver gjort af vores dygtige og erfarende flyttefolk på en sådan måde at indboet ikke lider overlast.

Hvis du står og har brug for at have dine møbler opbevaret i kortere eller længere tid, kan vi tilbyde opmagasinering i store trækasser i fugt kontrolleret og tyveri sikkert opmagasinerings lager, som er godkendte.

Der er kun en kunde i hver opbevarings kasse, hvilket betyder at intet bliver væk under opmagasinering og samtidig ikke vil blive blandet med andre kunders møbler og effekter, dette gør også at hvis der skulle blive indbrud ville tyvene ikke vide hvilken trækasse/lift de skulle åbne og ydermere er hele opmagasineringen videoovervåget. En anden fordel og noget der gør opmagasineringen billigere er at når det opmagasinerende skal ud fra lageret igen flytter vi hele liften på bilen uden at om pakke dine igen.

Flytning af trappe