Firmaflytning

Internt som eksternt firmaflytning

Mosgaard Flytteforretning kan hjælpe med jeres firmaflytning, i det omfang der ønskes. Vi har over 40 års erfaring med at hjælpe det danske erhvervsliv, med flytning af store som små virksomheder eller en internflytning i de nuværende lokaler.

Vores flyttefolk er sikkerhedsgodkendte og har mange års erfaring inden for hele flytte området. Vi kan komme og gennemgå de ønsker i har, i forbindelse med hvordan flytningen skal foregå.

Det at skulle lukke kontoret ned den dag flytningen foregår er ofte rigtig en dårlig ide, og er heller ikke altid nødvendigt, det er mange gange et spørgsmål om planlægning. Vi har mange forskellige specialværktøjer for at netop jeres firmaflytning, skal foregå hurtig, effektiv og forsvarligt.

Ned pakning

Vi kan pakke jeres flyttekasser og andet inventar hvis det er noget i ønsker. Vores flyttefolk pakker ofte, og er uddannet i det, så der ikke går noget i stykker under flytningen.

I kan selv stå for ned pakningen i flyttekasser, der kan vi være behjælpelig med at levere en flytteinstruktion til samtlige medarbejdere så alle ved hvad der skal ske og hvad de selv skal gøre og hvordan.

Montage

Når der flyttes er der ofte kontormøbler der skal afmonteres for at komme ud af de eksisterende lokaler, og som skal monteres igen i de nye lokaler, der har vi folk som er oplærte i montage.

Specialflytning

Har i pengeskabe, kopimaskiner eller andre meget tunge ting der skal flyttes, er det ikke noget problem, det er opgaver vi løser dagligt.

Vi fortager også arkivflytninger, hvis det skulle være aktuelt hvad enten det er et stort arkiv eller meget små arkiver vi ville også kunne ned pakke det i den rækkefølge som i ønsker.

Vi er naturligvis fuldt forsikret via vores forsikringsselskab, Codan. Se DMF’s almindelige flyttebetingelser under betingelser.

Vi kan det, der er svært for andre.

Montage