Kunsttransport

Billedkunst flytning

Kunsttransport

Kunsttransporter udfører vi lokalt, nationalt og internationalt. Vores flyttefolk er trænet og har meget stor erfaring med kunsttransporter, og er naturligvis meget påpasselige med indpakningen, så der ikke sker kunstværkerne noget under flytningen .

Internflytning for museer

I dag laver vi internflytninger for flere forskellige museer, så som at transportere/flytte kunst, montre og lignende fra magasiner til udstillingen og placere det som ønskede, og selvfølgeligt flytning til magasinet og ned pakning af det flyttet.

Kunsttransport

Hos Mosgaard Flytteforretning får du netop den trygge og stabile flytning af kunst, du ønsker. Vi er et af Danmarks mest erfarne flyttefirmaer med de mest erfarne flyttefolk, og vores holdning er meget enkel: Når du overlader ansvaret for din flytning til os, bliver vores aftaler overholdt til punkt og prikke. 

Vi henter og afleverer dine kunst genstande til tiden og passer godt på det undervejs – så din flytning bliver en god oplevelse lige fra begyndelsen til det står i de omgivelser du ønsker hvad enden det er steder der kræver afdækning for at skåne de omgivelser de skal så i eller det er andre ting der spiller ind..

Pakning

Pakning og transportsikring under en kunsttransport er en af de vigtigste ting der skal ske, vores flyttefolk er uddannet i at sikre installationskunst, skulpturer og billedkunst.- – – Vi kan selvfølgelig også ud pakke din kunst hvis du ønsker det.

Vi embalere både til transport etter opmagasinering, for at sørger for at kunsten ikke lider skade hvad enden det er for stød, fugt, støv eller anden udenfra kommende elementer. 

Kunst skulptur flytning