Computerflytning

Vi flytter computere, mainfraims og rack og har over 25 års erfaring med computerflytninger.Vi har de specialværktøjer der skal bruges og vi har kran når det kræves. Når det er nødvendigt sele bærer vi dem med vores faglærte flyttefolk. Vi er anbefalet af flere forsikringsselvskaber

  • Flytning af rack.
  • Flytning af servere.
  • Flytning af mainframe.
  • Special værktøjer.
  • Embalering.
  • Luftaffjedret flyttevogne

 

Hos Mosgaard Flytteforretning får du netop den trygge og stabile flytning, du ønsker. Vi er et af Danmarks mest erfarne flyttefirmaer, og vores holdning er meget enkel: Når du overlader ansvaret for din computerflytning til os, bliver vores aftaler overholdt til punkt og prikke. Vi henter og afleverer dine møbler og din eller dine computere til tiden og passer godt på det undervejs – så din flytning bliver en god oplevelse lige fra begyndelsen.

om det er flytning af mainframes fra egne lokaler til server hoteller eller omrokering af racks eller ind eller ud baksning 

ind flytning af nye eller gamle ups

Vi bruger altid luftaffjedret flyttevogne til computertransport.

Intern flytning af mainframes eller eksternt har vi ekspertisen og værktøjet til at udføre. Flytning op eller ned ad trapper er heller ikke en hindring uanset vægten.

Vi flytter i dag computere, mainframes og UPS`er for forskellige firmaer og institutioner af forskellige grunde så som omrokering udbytning af eksisterende materiel.

Det sker desværre også det bliver nødvendigt at flytte på grund af vandskader eller anden skade.

Også når de skal gennem vinduerne