Flytning – professionelt og seriøst

Hos Mosgaard Flytteforretning får du netop den trygge og stabile flytning, du kan ønske. Vi er et af Danmarks bedste flyttefirmaer, og vores holdning er meget enkel: Når du overlader ansvaret for din flytning til os, bliver vores aftaler overholdt til punkt og prikke. Vi henter og afleverer dine møbler og dit indbo til tiden og passer godt på det undervejs – så din flytning bliver en god oplevelse lige fra begyndelsen.

  • Veluddannede, erfarne og sikkerhedsgodkendt flyttefolk
  • Flytninger for firmaer og private
  • Pakning og montage
  • Opbevaring og opmagasinering
  • Flytning af pengeskabe
  • Flytning af maskiner
  • Flytning af billardborde
  • Velestimeret flytteforretning

Udregn selv prisen på din flytning

Med vores tilbudsformular kan du få udregne en pris på din flytning, uanset om det drejer sig om en mindre lejlighed eller en stor villa. Vi flytter overalt på Sjælland – og afgiver også gerne tilbud på flytninger til og fra resten af Danmark og Verden . Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os telefonisk på 43 40 40 42.

Veluddannede og venlige flyttefolk

Alle Mosgaards flytninger udføres af veluddannede og erfarne flyttefolk, der behandler dine ting, som om det var deres egne. Det er en selvfølge, at alle vores ansatte også er venlige og høflige og lever op til dine naturlige forventninger om god kundeservice.

Pakning af kasser.

Vores flyttefolk pakker tit og er uddannet i det så der ikke går noget i stykker under flytningen Vi kan nedpakke dine småting i flyttekasser, Dit bøjletøj pakke vi i g-skabe (garderobe kasser) som er en høj papkasse med en bøjlestang i, så ens rense tøj ikke bliver krøllet ved at folde ned i en almindelig flyttekasse. Vi indpakker porcelæn og glas i silkepapir og stiller det på den rigtige måde i flyttekasserne. Vælger i at pakke selv har vi en pakkevejledning i kan følge så jeres ting bliver pakket på den rigtige måde.

Vi har drevet flytteforretning i over 40 år

Mosgaard Flytteforretning har eksisteret siden 1968 og er dermed en af de ældste i landet. Vi er et familieejet flyttefirma og holder traditionelle dyder som ordholdenhed, ansvarsfuldhed og pligtfølelse i hævd. Hver dag gør vi alt for at leve op til vores ry for flytninger, der er til at stole på – og som enhver har råd til.

Montage