Flyttefirma Amager

Venlige og uddannede flyttefolk

  • Uddannede, erfarne og sikkerhedsgodkendte flyttefolk
  • Flyttefirma Amager for privat og erhverv
  • Pakning og montage
  • Opbevaring og opmagasinering
  • Flytning af pengeskabe
  • Flytning af maskiner
  • Flytning af billardborde
  • Flytning af klaver

Mosgaard flyttefirma har uddannet og erfarne flyttefolk, der håndterer dine ting, som om det var deres egne. Vores ansatte er venlige og høflige, de lever op til dine naturlige forventninger om god kundeservice.

Udregn selv prisen på din flytning

Med vores tilbudsformular kan du selv udregne en pris på din flytning, uanset om det drejer sig om en mindre lejlighed eller en stor villa, ved at udfylde vores skema her. Vi flytter overalt på Sjælland – og afgiver også gerne tilbud på flytning til og fra Jylland, Fyn og resten at europa. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os telefonisk på 43 40 40 42.

Vi har drevet flyttefirma i mere end i 50 år

Mosgaard Flytteforretning har eksisteret siden 1968. Vi er et familieejet flyttefirma på 3 generation og holder traditionelle dyder som ordholdenhed, ansvarsfuldhed og pligtfølelse i hævd. Vi gør alt hver dag for at leve op til vores gode ry for flytninger, der er til at stole på.

Amager

Amager (udtales Ama’r) er en ø i Øresund på 96,29 km² ved Sjællands østkyst. Der bor 205.000 mennesker på Amager (204.827 per 1. januar 2019), hvilket gør den til Danmarks tættest befolkede ø.

En person der er født eller er bosiddende på Amager, bliver kaldt en amagerkaner

Administrativt er Amager delt mellem Københavns Kommune, Tårnby Kommune og Dragør Kommune. Den københavnske del er opdelt i bydelene Amager Øst, Amager Vest og Indre By (Christianshavn).

Amager har fået sit navn efter sundet mellem Sjælland og Amager. På olddansk “Amikai” dannet af ami, et gammelt ord for sundet mellem Sjælland og Amager samt haki (= hage). Navnet betegner formentlig oprindelig Amagers sydspids Aflandshage, i betydningen Amagerlandshage.[2]

Amager var frem mod slutningen af 1960’erne hjemsted for Kjøbenhavns Grundejeres Renholdningsselskab, i dag Renholdningsselskabet af 1898, som oprettede en rensestation for latrinspande (og Københavns første organiserede affaldsordning) i Kløvermarken. Det gav dengang anledning til øgenavnet Lorteøen.

Flytning af trappe

Hos Mosgaard Flyttefirma får du netop den trygge og stabile flytning, du ønsker vores holdning er meget enkel: Når du overlader ansvaret for din flytning til os, bliver vores aftaler overholdt til punkt og prikke. Vi henter og afleverer dine møbler og dit indbo til tiden og passer godt på det undervejs – så din flytning bliver en god oplevelse lige fra begyndelsen.