Flyttefirma Brøndby

Flytning med flyttehejs

Venlige og uddannede flyttefolk

Mosgaard flyttefirma har uddannede og erfarne flyttefolk, der håndtere dine ting, som om det var deres egne. Vores ansatte er venlige og høflige, de lever op til dine naturlige forventninger om god kundeservice.

  • Uddannede, erfarne og sikkerheds godkendt flyttefolk
  • Flyttefirma Brøndby for private og erhverv.
  • Pakning og montage
  • Opbevaring og opmagasinering
  • Flytning af pengeskabe
  • Flytning af maskiner
  • Flytning af billardborde
  • Flytning af klaver

Vi har drevet flyttefirma mere end i 50 år

Mosgaard Flyttefirma har eksisteret siden 1968 i nuværende form og er dermed en af de ældste på vestegnen. Før dette var navnet Vesterbro Møbeltransport der startede i 1930, Vi er et familieejet flyttefirma på 3 generation og holder traditionelle dyder som ordholdenhed, ansvarsfuldhed og pligtfølelse i hævd. Vi gør alt hver dag for at leve op til vores gode ry for flytninger, der er til at stole på.

Udregn selv prisen på din flytning

Med vores tilbudsformular kan man selv udregne en pris på din flytning, uanset om det drejer sig om en mindre lejlighed eller en stor villa, ved at udfylde vores skema her. Vi flytter overalt på Sjælland – og afgiver også gerne tilbud på flytning til og fra Jylland, Fyn og resten at europa.

Brøndby

Brøndby Kommune er en københavnsk forstadskommune i Region Hovedstaden og ligger i området også kaldt vestegnen . Kommunen består af en række bydele – Brøndbyøster (med Brøndby Nord), Brøndbyvester og Brøndby Strand.

Brøndby kommune er nok mest kendt for sit fodboldhold Brøndby if også kaldt BIF, som de sidste mange år har ligget pænt både internationalt og nationalt for et dansk hold.

Kommunen gennemførte som den første i Danmark totalt rygeforbud i alle offentlige bygninger. I forbindelse med kommunalreformen i 2007 forblev kommunen selvstændig.

Hos Mosgaard Flyttefirma får du netop den trygge og stabile flytning, du ønsker. Vi er et af Vestegnen mest erfarne flyttefirmaer, og vores holdning er meget enkel: Når du overlader ansvaret for din flytning til os, bliver vores aftaler overholdt til punkt og prikke. Vi henter og afleverer dine møbler og dit indbo til tiden og passer godt på det undervejs – så din flytning bliver en god oplevelse lige fra begyndelsen.

Flytning af trappe