Flyttefirma Greve

Flytning med flyttehejs

Greve flyttefirma er en del af Mosgaard flytteforretning

Vi har drevet flyttefirma i greve over 30 år, og før det lå firmaet i København vores møbel opmagasinerings lager og kontor er placeret i Tune. Greve flytteforretning er en del af Mosgaard flytteforretning aps.

Hos Greve Flytteforretning får du netop den trygge og stabile flytning, du ønsker. Vi er et af Danmarks mest erfarne flyttefirmaer, og vores holdning er meget enkel: Når du overlader ansvaret for din flytning til os, bliver vores aftaler overholdt til punkt og prikke. Vi henter og afleverer dine møbler og dit indbo til tiden og passer godt på det undervejs – så din flytning bliver en god oplevelse lige fra begyndelsen.

  • Flyttefirmaet ligger i Greve. Mosgaard Flytteforretning
  • Opmagasinering i Greve
  • Effektive og erfarende flyttefolk.
  • Flytning for Private og firmaer.
  • Pakning og montage.
  • Handyman .
  • Pengeskabs flytning.

Veluddannede og venlige flyttefolk

Greve flytteforretning udfører flytninger med veluddannede og erfarne flyttefolk, der behandler dine ting, som om det var deres egne. Det er en selvfølge, at alle vores ansatte også er venlige og høflige og lever op til dine naturlige forventninger om god kundeservice.

Udregn selv prisen på din flytning

Med vores tilbudsformular kan du selv udregne en vejledende pris på din flytning, uanset om det drejer sig om en mindre lejlighed eller en stor villa. Vi flytter overalt på Sjælland – og afgiver også gerne tilbud på flytning fra f.eks. Jylland eller Fyn til København eller omvendt.

Opmagasinering / Opbevaring

Vi har egne godkendte opmagasinerings lokaler, som er fugt styret så møbler og andet indbo ikke lider skade. Alle kunders opmagasinering er delt hver for sig i hver deres store trækasser opmagasineringen er en billigt løsning i forehold til self-store her tager vi trækasserne med ud på din adresse hvor vi pakker dit indbo ind i flyttetæpper og lukker opmagasinerings kasserne og køre den ind med truck på lageret hvor den står ind til du ønsker at få det udleveret igen.

Lidt om Greve

Greve Kommune er den 40 største kommune i Danmark med 50.300 indbyggere.

Greve kommune var indtil 1960 en landbrugskommune med de små landsbyer Greve, Mosede, Karlslunde, Kildebrønde og Tune. I 60,erne og 70,erne blev landbrugsjorden udstykket og byggemodnet i stor stil, så området i dag for størstedelens vedkommende består af for det meste rækkehuse, parcelhuse og villakvarterer. Derudover er der en stor det del lejeboliger herunder også almennyttigt boligbyggeri, hovedsaligt i bydelen Hundige i kommunens nordøstlige hjørne. Selv om det meste af byen består af boligområder, findes der også industrikvarterer: Knap halvdelen af arbejdspladserne i disse områder er besat af medarbejdere der selv bor i kommunen.

Mens handelslivet tidligere var koncentreret i de små landsbyer og langs kystvejen Køge Bugt Strandvej, er de fleste butikker nu samlet i butikscentre, først og fremmest Hundige Storcenter (Waves) og Greve midtby center samt Karlslunde Stationscenter. Disse butikscentre ligger i tilknytning til S-togets stationer i Hundige, Greve og Karlslunde som udgør Greve Strand bebyggelsen.

Der er mange sportsfaciliteter aktiviteter i kommunen og mange grønne områder og spredt mellem boligområderne. Der er et udbygget net af cykel- og gangstier, så man i vid udstrækning kan komme til og fra job, skole, togstationer, butikscentre osv. uden at færdes på veje med biltrafik. Nær Greve midtby center ligger Greve svømmehal.

Vi har drevet flytteforretningen i Greve i over 20 år

Flytning af trappe

Greve flyttefirma kan det, der er svært for andre!