Flyttefirma Holbæk

Flytning med flyttehejs

Venlige og uddannede flyttefolk

Mosgaard flyttefirma har uddannede og erfarne flyttefolk, der håndtere dine ting, som om det var deres egne. Vores ansatte er venlige og høflige, de lever op til dine naturlige forventninger om god kundeservice.

  • Uddannede, erfarne og sikkerheds godkendt flyttefolk
  • Flyttefirma Holbæk for private og erhverv
  • Pakning og Handyman service
  • Opbevaring og opmagasinering
  • Flytning af pengeskabe
  • Flytning af maskiner
  • Flytning af billardborde
  • Flytning af klaver

Vi har drevet flytteforretning mere end i 50 år

Mosgaard Flyttefirma har eksisteret siden 1968 i nuværende form og før det som Vesterbro flytteforretning til bage fra 1932. Vi er et familieejet flyttefirma på 3 generation og holder traditionelle dyder som ordholdenhed, ansvarsfuldhed og pligtfølelse i hævd. Vi gør alt hver dag for at leve op til vores gode ry for flytninger, der er til at stole på. Vi har flyttet i og omkring Holbæk de sidste 40 år.

Udregn selv prisen på din flytning

Med vores tilbudsformular kan du selv udregne en pris på din flytning, uanset om det drejer sig om en mindre lejlighed eller en stor villa, ved at udfylde vores skema her. Vi flytter overalt på Sjælland – og afgiver også gerne tilbud på flytning til og fra Jylland, Fyn og resten at europa. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os telefonisk på 43 40 40 42.

Holbæk

Holbæk ligger i Nordvestsjælland, ca. 60 kilometer fra København. Med sine 28.538 indbyggere (2019)[1] er den Nordvestsjællands største by. Byen er hovedby i Holbæk Kommune og tilhører Region Sjælland. Holbæk er vokset op omkring det tidligere Holbæk Slot, der blev grundlagt i 1236 af Valdemar Sejr og byen fik købstadsrettigheder i 1286. Om navnet er der to teorier: Enten er det en omskrivning af “Den hule bæk”, refererende til den bæk der i middelalderen løb gennem byen, eller også er det “Den hellige bæk”. Faktisk findes udløbet af en lille bæk vest for havnen med navnet Hulbæk.

Mosgaard Flyttefirma Udføre flytninger for private, offentligt og erhverv i og omkring . får du netop den trygge og stabile flytning, du ønsker. Vi er et af Holbæk mest erfarne flyttefirmaer, og vores holdning er meget enkel: Når du overlader ansvaret for din flytning til os, bliver vores aftaler overholdt til punkt og prikke. Vi henter og afleverer dine møbler og dit indbo til tiden og passer godt på det undervejs – så din flytning bliver en god oplevelse lige fra begyndelsen.

Flytning af trappe