Flyttefirma Ishøj

Tilbud på flytning i Ishøj

Som regel foregår en flytning således at flyttemanden kommer ud for at besigtige opgaven. Herefter giver vi en fast pris på flytningen. For at hjælpe gennemgangen, og i sidste ende prisen, kan man med fordel for udfylde skemaet her – så kan man meget hurtigt få en pris på flytningen.

  • Mosgaard Flytteforretning
  • Billig opmagasinering hos os
  • Effektive og erfarende flyttefolk.
  • Flyttefirma Ishøj  for Private, firmaer og offentlige.
  • Pakning og montage.
  • Handyman .
  • Pengeskabs flytning.

Hvorfor bruge Mosgaard flyttefirma

Når man skal flytte har man som regel brug for et flyttefirma. Mosgaard Flytteforretning har hjulpet rigtig mange glade kunder med at flyttefirma Ishøj gennem de sidste 40 år. Når man skal vælge sit flyttefirma er det vigtigt at man finder en flyttemand man er tryg ved. Det er jo trods alt alle ens ejendele man overlader i en fremmeds varetægt. Derfor skal man altid vælge et flyttefirma som er medlem af DMF (Dansk Møbeltransport). Dette sikrer at flyttefirmaet ved hvad de laver. Er ordentligt forsikret, og at dine ejendele er i de bedste hænder.

Ved du hvor mange flyttekasser du skal bruge?

Mosgaard flytteforretning har lavet en smart flyttekasseberegner her – som giver et ret præcist estimat på hvor mange flyttekasser du skal bruge for at kunne nedpakke alt dit indbo. Det er meget rart at have en ide inden man kører ud og henter flyttekasser. Hvis du ønsker det, kan vi også levere flyttekasserne til dig. Ja vi kan faktisk også pakke alt dit indbo ned hvis du ønsker det. Uanset hvad du måtte ønske, kan vi med meget stor sandsynlighed hjælpe dig.

Flytning i Ishøj

Flytning på sjælland kan typisk klares på relativt kort tid. Hos Mosgaard Flytteforretning har vi endda en flyttelift. Så selvom der skal flyttes fra én etage, til en anden – kan det klares hurtigt og nemt. Og det betyder selvfølgelig noget for prisen. Vi er ikke nødvendigvis det billigste flyttefirma på sjælland, men vi ved til gengæld hvad vi laver, leverer til den aftalte tid og tager god hånd om alle dine ejendele. Og skulle uheldet være ude, er vi naturligvis forsikret.

Ishøj var oprindeligt en landsby. I 1682 bestod landsbyen af 20 gårde og 14 huse. Det samlede areal udgjorde 1.134,7 tønder land, landsbyen lå (og ligger) langt fra Køge Bugt. Langs Bugten gik en landevej, ved hvilken lå Jægerkroen et stykke vej syd for Store Vejleå. I dag er der omkring 23.000 indbyggere i kommunen mod kun 3.000 for bare 30 år siden. Ishøj Kommune blev oprettet i 1842 under navnet Torslunde-Ishøj Sognekommune. Dengang bestod kommunen af Torslunde sogn med landsbyen Torslundemagle og Ishøj sogn med landsbyerne Ishøj og Tranegilde. Efter den store udbygning i forbindelse med Køge Bugt-planen skiftede kommunen i 1975 navn til Ishøj. Ishøj består af en række parcelhuskvarterer, landsbyerne Torslunde, Vestervang og Ishøj Landsby og ikke mindst Ishøjplanen / Vejleåparken Ishøj ligger i Storkøbenhavn med 23.000 indbyggere ud til Køgebugt. Ishøj grænser op til Vallensbæk, Hundige, Greve og Taastrup. Fra Ishøj er der ca. 18 kilometer til København Centrum. Ishøj er også kendt for Sydkysten Gymnasium, Ishøj strand, Ishøj havn og kunstmuseet Arken. Der er S-togs– og busforbindelser via Ishøj Station mod Køge og København eller helt til Hillerød uden at skulle skifte tog. Ishøj er forbundet med stisystemer for cyklister og gående.

Flytning af trappe