Flyttefirma København

Venlige og uddannede flyttefolk

Mosgaard flyttefirma har uddannede og erfarne flyttefolk, der håndtere dine ting, som om det var deres egne. Vores ansatte er venlige og høflige, de lever op til alles forventninger om god kundeservice.

  • Uddannede, erfarne og sikkerheds godkendt flyttefolk.
  • Flyttefirma København for private ,erhverv og offentlige
  • Etage flytning med flyttehejs
  • Pakning og handyman service
  • Opbevaring og opmagasinering
  • Flytning af pengeskabe
  • Flytning af maskiner
  • Flytning af billardborde
  • Flytning af klaver

Udregn selv prisen på din flytning

Med vores tilbudsformular kan du selv udregne en pris på din flytning, uanset om det drejer sig om en mindre lejlighed eller en stor villa, ved at udfylde vores skema her. Vi flytter overalt på Sjælland – og afgiver også gerne tilbud på flytning til og fra Jylland, Fyn og resten at europa. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os telefonisk på 43 40 40 42.

Vi har drevet flytteforretning mere end i 50 år

Vi er et familieejet flyttefirma på 3 generation og holder traditionelle dyder som ordholdenhed, ansvarsfuldhed og pligtfølelse i hævd. Vi gør alt hver dag for at leve op til vores gode ry for flytninger, der er til at stole på.

København

København er Danmarks hovedstad. I København, bor der ca. 600.000 mennesker regner man Frederiksberg med er der 700.000 indbyggere. Tager man Storkøbenhavn er der 18 kommuner, som har et indbyggertal på 1.320.000 indbyggere. København er Danmarks mest folkerige kommune, med forskellige boligtyper som f.eks etagebebyggelse eller villaområde eller rækkehusbebyggelse København er desuden grænseby og centrum for Øresundsregionen, som er Nordens største metropolregion. Københavns historie kan føres tilbage til omkring år 800, hvor der lå et mindre fiskerleje, hvor byens centrum nu er. Fra 1300-tallet blev byen Danmarks rigeste og mest betydningsfulde – en status som den har fastholdt lige siden.

Hos Mosgaard Flyttefirma får du netop den trygge og stabile flytning, du ønsker. Vi er et af Københavns mest erfarne flyttefirmaer, og vores holdning er meget enkel: Når du overlader ansvaret for din flytning til os, bliver vores aftaler overholdt til punkt og prikke. Vi henter og afleverer dine møbler og dit indbo til tiden og passer godt på det undervejs – så din flytning bliver en god oplevelse lige fra begyndelsen.

Flytning af trappe