Flyttefirma Køge

Ved du hvor mange flyttekasser du skal bruge?

Mosgaard flytteforretning har lavet en smart flyttekasseberegner her – som giver et ret præcist estimat på hvor mange flyttekasser du skal bruge for at kunne nedpakke alt dit indbo. Hvis du ønsker det, kan vi også levere flyttekasserne til dig. Vi kan også pakke alt dit indbo ned hvis du ønsker det. Uanset hvad du måtte ønske, kan vi med meget stor sandsynlighed hjælpe dig.

  • Sikker flyttefirma Køge.
  • Servicemindet flyttefolk.
  • Flytning i og omkring Køge.
  • Opmagasinering.
  • Flytning af Pengeskabe og maskiner.

Tilbud af flyttefirma i Køge

Flytning Køge kan typisk klares på relativt kort tid. Hos Mosgaard Flytteforretning har vi endda en flyttelift. Så selvom der skal flyttes fra én etage, til en anden – kan det klares hurtigt og nemt. Og det betyder selvfølgelig noget for prisen. Vi er ikke nødvendigvis det billigste flyttefirma i Køge men vi ved til gengæld hvad vi laver, leverer til den aftalte tid og tager god hånd om alle dine ejendele. Og skulle uheldet være ude, er vi naturligvis forsikret.

Som regel foregår en flytning således at flyttemanden kommer ud for at besigtige opgaven. Herefter giver vi en fast pris på flytningen. For at hjælpe gennemgangen, og i sidste ende prisen, kan man med fordel forudfylde skemaet her – så kan man meget hurtigt få en pris på flytningen.

Når man skal flytte har man som regel brug for et flyttefirma. Mosgaard Flytteforretning har hjulpet 1000 vis af glade kunder med at flytte på Sjælland gennem årene. Når man skal vælge sit flyttefirma i Køge er det vigtigt at man finder en flyttemand man er tryg ved. Det er jo trods alt alle ens ejendele man overlader i en fremmedes varetægt. Derfor skal man altid vælge et flyttefirma som er medlem af DMF (Dansk Møbeltransport). Dette sikrer at flyttefirmaet ved hvad de laver. Er ordentligt forsikret, og at dine ejendele er i de bedste hænder.

Lidt om Køge

Køge ligger på Østsjælland med omkring 37.600 indbyggere som foruden selve Køge også omfatter Ølby Lyng, Ølsemagle Lyng, Søndre Køge, Boholte, Hastrup, Svansbjerg og Herfølge,Køge er Danmarks 25 største kommune og er en del af Region Sjælland. Køge er i dag en slags satellitby til København, da den næsten hænger sammen med den bymæssige bebyggelse der går langs med Køge Bugt Motorvejen ind til København.

For Bilisterne er Køge et trafikalt knudepunkt , da Sydmotorvejen og Vestmotorvejen mødes lige uden for byen og samles til Køge Bugt Motorvejen, som fortsætter ind til København.

Togtrafikken: Køge Station er endestation for en S-togsstrækning og udgør en slags midtpunkt mellem Roskilde og Næstved. Herfra udgår også de lokale tog til Fakse Ladeplads og Rødvig. Den ny jernbanestrækning fra Ringsted til København over Køge, så denne trafik ikke behøver at køre via Roskilde. Fra Køge er der 22 kilometer til Store Heddinge, 24 til Roskilde, godt 26 til Ringsted, omkring 27 til Faxe, ca. 46 til Næstved, 39 til København og godt 53 kilometer til Vordingborg.

Seværdigheder i Køge: Der er mange gamle bindingsværks bygninger, og Danmarks ældst daterede bindingsværkshus samt Køge Torv som er det største provinstorv i Danmark, og rådhuset fra midten af 1500-tallet har en klassicistisk facade fra 1803, og der er også Østsjællandske Jernbaneklub holder også til i Køge, og der kan man se deres samling af veterantog. Desuden arrangerer de undertiden ture med veterantog til andre byer.

Flytning af trappe