Flyttefirma på Sjælland – Flytning på hele Sjælland

Når man skal flytte har man som regel brug for et flyttefirma. Mosgaard Flytteforretning har hjulpet 1000 vis af glade kunder med at flytte på sjælland gennem årene. Når man skal vælge sit flyttefirma på sjælland er det vigtigt at man finder en flyttemand man er tryg ved. Det er jo trods alt alle ens ejendele man overlader i en fremmeds varetægt. Derfor skal man altid vælge et flyttefirma som er medlem af DMF (Dansk Møbeltransport), DTL (Dansk transport og Logistik) og FEDEMAC (European Movers Federation). Dette sikrer at flyttefirmaet ved hvad de laver. Er ordentligt forsikret, og at dine ejendele er i de bedste hænder.

Ved du hvor mange flyttekasser du skal bruge?

Mosgaard flytteforretning har lavet en smart flyttekasseberegner her – som giver et ret præcist estimat på hvor mange flyttekasser du skal bruge for at kunne nedpakke alt dit indbo. Det er meget rart at have en ide inden man kører ud og henter flyttekasser. Hvis du ønsker det, kan vi også levere flyttekasserne til dig. Ja vi kan faktisk også pakke alt dit indbo ned hvis du ønsker det. Uanset hvad du måtte ønske, kan vi med meget stor sandsynlighed hjælpe dig.

 

Tilbud på Flytning på Sjælland

Som regel foregår en flytning således at flyttemanden kommer ud for at besigtige opgaven. Herefter giver vi en fast pris på flytningen. For at hjælpe gennemgangen, og i sidste ende prisen, kan man med fordel forudfylde skemaet her – så kan man meget hurtigt få en pris på flytningen.

Flytning på sjælland

Flytning på sjælland kan typisk klares på relativt kort tid. Hos Mosgaard Flytteforretning har vi endda en flyttelift. Så selvom der skal flyttes fra én etage, til en anden – kan det klares hurtigt og nemt. Og det betyder selvfølgelig noget for prisen. Vi er ikke nødvendigvis det billigste flyttefirma på sjælland, men vi ved til gengæld hvad vi laver, leverer til den aftalte tid og tager god hånd om alle dine ejendele. Og skulle uheldet være ude, er vi naturligvis forsikret.

Flytning af trappe