Flyttefirma Roskilde

Venlige og uddannede flyttefolk

Mosgaard flyttefirma Roskilde har uddannede og erfarne flyttefolk, der håndtere dine ting, som om det var deres egne. Vores ansatte er venlige og høflige, de lever op til dine naturlige forventninger om god kundeservice.

  • Uddannede, erfarne og sikkerheds godkendt flyttefolk
  • Flyttefirma Roskilde for private og erhverv
  • Pakning og montage
  • Opbevaring og opmagasinering
  • Flytning af pengeskabe
  • Flytning af maskiner
  • Flytning af billardborde
  • Flytning af klaver

Vi har drevet flyttefirma mere end i 50 år

Mosgaard Flytteforretning har eksisteret siden 1968 og er dermed en af de ældste i Roskilde. Vi er et familieejet flyttefirma på 3 generation og holder traditionelle dyder som ordholdenhed, ansvarsfuldhed og pligtfølelse i hævd. Vi gør alt hver dag for at leve op til vores gode ry for flytninger, der er til at stole på.

Udregn selv prisen på din flytning

Med vores tilbudsformular kan du selv udregne en pris på din flytning Roskilde, uanset om det drejer sig om en mindre lejlighed eller en stor villa, ved at udfylde vores skema her. Vi flytter overalt på Sjælland – og afgiver også gerne tilbud på flytning til og fra Jylland, Fyn og resten at europa. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os telefonisk på 43 40 40 42.

Lidt om Roskilde

Roskilde er en by på Østsjælland ud til Roskilde Fjord. Den er en af landets ældste byer og er hoved by for Roskilde Kommune midt mellem København, Ringsted, Holbæk Greve og Frederikssund.

Roskilde er Danmarks 10. største by med 51.300 indbyggere. Roskilde ligger i Region Sjælland.

Byen ligger for enden af Roskilde Fjord i et kuperet terræn, Roskilde Domkirken (er på UNESCO’s Verdensarvsliste)der kan ses fra store dele af Nordøst Sjælland. Byen var en vigtig by allerede fra middelalderen, da den havde en domkirke, og der var flere klostre.

Med sin infrastruktur er byen et regionalt knudepunkt og har været det i hvert fald siden 1700-tallet med anlæggelsen af Roskildevej, indvielsen af Vest banen i 1847, som landets første jernbane, og Holbækmotorvejen anlægges i 1960’erne og Roskilde Lufthavn i 1970’erne. Handelsmæssigt er byen et vigtigt handels centrum som har et stort opland, hvor RO’s Torv og gågaderne i centrum er et trækplaster for folk. Roskilde er en uddannelses by med bl.a. professions højskole, teknisk skole, flere gymnasier og Roskilde Universitet.

Den årlige Roskilde Festival besøges af over 100.000 mennesker fra hele verden, og Roskilde er i denne periode landets fjerdestørste by. og de velbevarede vikingeskibe, kaldet Skuldelev-skibene, som er udstillet på Vikingeskibemuseet trækker også mange turister til. Derudover findes bl.a. Museet for Samtidskunst, Roskilde Museum og Museum Ragnarock.

Flytning af trappe

Hos Mosgaard Flyttefirma får du netop den trygge og stabile flytning Roskilde, du ønsker. Vi er et af Roskildes mest erfarne flyttefirmaer, og vores holdning er meget enkel: Når du overlader ansvaret for din flytning til os, bliver vores aftaler overholdt til punkt og prikke. Vi henter og afleverer dine møbler og dit indbo til tiden og passer godt på det undervejs – så din flytning bliver en god oplevelse lige fra begyndelsen.