Flyttefirma Solrød

Flytning med flyttehejs

Veluddannede og venlige flyttefolk

Alle Mosgaards flytninger udføres af veluddannede og erfarne flyttefolk, der behandler dine ting, som om det var deres egne. Det er en selvfølge, at alle vores ansatte også er venlige og høflige og lever op til dine naturlige forventninger om god kundeservice.

  • Uddannede, erfarne og sikkerheds godkendte flyttefolk
  • Flyttefirma Solrød for Private, erhverv og kommunen
  • Pakning og montage
  • Opbevaring og opmagasinering
  • Flytning af pengeskabe
  • Flytning af maskiner
  • Flytning af billardborde
  • Flytning af klaver
  • Håndværkerservice

Udregn selv prisen på din flytning

Med vores tilbudsformular kan du selv udregne en pris på din flytning, uanset om det drejer sig om en mindre lejlighed eller en stor villa, ved at udfylde vores skema her. Vi flytter overalt på Sjælland – og afgiver også gerne tilbud på flytning fra f.eks. Jylland eller Fyn til København eller omvendt. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os telefonisk på 43 40 40 42.

Mosgaard Flyttefirma levere netop den trygge og stabile flytning, du ønsker. Vi er et af Danmarks mest erfarne flyttefirmaer, og vores holdning er meget enkel: Når du overlader ansvaret for din flytning til os, bliver vores aftaler overholdt til punkt og prikke. Vi henter og afleverer dine møbler og dit indbo til tiden og passer godt på det undervejs – så din flytning bliver en god oplevelse lige fra begyndelsen.

Vi har drevet flyttefirma i mere end 50 år

Mosgaard Flytteforretning har eksisteret siden 1968 og er dermed en af de ældste i landet. Vi er et familieejet flyttefirma og holder traditionelle dyder som ordholdenhed, ansvarsfuldhed og pligtfølelse i hævd. Hver dag gør vi alt for at leve op til vores gode ry for flytninger, der er til at stole på – og som enhver har råd til.

Lidt om Solrød

Solrød Kommune ligger cirka 30 kilometer syd for København med seks kilometers kyststrækning ud til Køge Bugt. Kommunen forblev selvstændig i forbindelse med kommunalreformen i 2007, og med sine godt 40 kvadratkilometer og 22.000 borgere (september 2016) er det en af landets mindste kommuner.

De 2 store bysamfund i kommunen er Havdrup og Solrød Strand derudover er der 6 mindre bysamfund som er Karlstrup, Kirke Skensved, Gl. Havdrup, Jersie, Naurbjerg og Solrød Landsby.

Størstedelen af kommunens areal anvendes i dag til landbrugsformål.

Der er 3.760 arbejdspladser i det private erhvervsliv i Solrød.

Solrød Kommune har tre folkeskoler og en ungdomsskole med 10. klasses center. Derudover er der tre privatskoler i kommunen og et selvejende gymnasium.

I Solrød ligger desuden plejecenteret Christians Have, der som det eneste plejecenter i Danmark dels drives af kommunen og dels af en privat virksomhed.

Handelscenter: Solrød Centeret, som ligger lige ved Solrød Strand Station, er et hyggeligt udendørs center hvor Rådhuset og Solrød bibliotek også er en del af.

Flytning af trappe

Vores flytteforretning kan det, der er svært for andre!