Flyttefirma Taastrup

Flytning med flyttehejs

Når man skal flytte har man som regel brug for et flyttefirma. Mosgaard Flytteforretning har hjulpet 1000 vis af glade kunder med at flytte på sjælland gennem årene. Når man skal vælge sit flyttefirma på sjælland er det vigtigt at man finder en flyttemand man er tryg ved. Det er jo trods alt alle ens ejendele man overlader i en fremmeds varetægt. Derfor skal man altid vælge et flyttefirma som er medlem af DMF (Dansk Møbeltransport), Så er man sikret og forsikret og det sikrer også at flyttefirmaet ved hvad de laver, samt at ens ejendele er i de bedste hænder. Flyttefirma Taastrup

Ved du hvor mange flyttekasser du skal bruge?

Hos Mosgaard flytteforretning bruges en flyttekasseberegner – som giver et ret præcist estimat af hvor mange flyttekasser man skal bruge til at nedpakke sit indbo. Det er meget rart at have en ide inden man går i gang med sin flytning. Hvis man ønsker kan vi levere flyttekasserne til døren. Vi kan også pakke indboet ned i flyttekasser. Uanset hvad man måtte ønske, kan vi hjælpe dig.

Tilbud på Flytning i Taastrup

Som regel foregår en flytning således at flyttemanden kommer ud for at besigtige opgaven. Herefter giver vi en fast pris på flytningen. For at hjælpe gennemgangen, og i sidste ende prisen, kan man med fordel forudfylde skemaet her – så kan man meget hurtigt få en pris på flytningen.

Flytning i Taastrup

Flytninger i Taastrup kan typisk klares på relativt kort tid. Hos Mosgaard Flytteforretning har flyttelifte. Så selvom der skal flyttes fra én etage, til en anden – kan det klares hurtigt og nemt. Og det betyder selvfølgelig noget for prisen. Vi er ikke nødvendigvis det billigste flyttefirma på sjælland, men vi ved til gengæld hvad vi laver, leverer til den aftalte tid og tager god hånd om alle dine ejendele. Og skulle uheldet være ude, er vi naturligvis forsikret.

Taastrup eller Tåstrup ligger på Nordøstsjælland og er en del af stor København, beliggende øst for den gamle landsby Høje-Taastrup, der nu er vokset sammen med selve Taastrup. Byen har 34.300 indbyggere og ligger i Høje-Taastrup Kommune under Region Hovedstaden. Høje-Taastrup Kommune blev oprettet i 1970 som består af 14 gamle landsbyer her af tre stationsbyer. Taastrup er vokset op omkring Taastrup Station, i april 1974 blev nabokommunen Sengeløse en del af Taastrup Kommune, der i ligger Hedeland, som er et 15 kvadratkilometer stort naturområde med søer, ridestier og Mountainbike stier, skibakke samt et udendørs teater med 3500 pladser.

Flytning af trappe