Flyttefirma

Flytning fra hus

Veluddannede og venlige flyttefolk

Alle Mosgaards flytninger udføres af veluddannede og erfarne flyttefolk, der behandler dine ting, som om det var deres egne. Det er en selvfølge, at alle vores ansatte også er venlige og høflige og lever op til dine naturlige forventninger om god kundeservice.

Udregn selv prisen på din flytning

Med vores tilbudsformular kan du selv udregne en vejledende pris på din flytning, uanset om det drejer sig om en mindre lejlighed eller en stor villa. Vi flytter overalt på Sjælland – og afgiver også gerne tilbud på flytning fra f.eks. Jylland eller Fyn til København eller omvendt. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os telefonisk på 43 40 40 42.

Vi har drevet flyttefirma i mere end 50 år

Mosgaard Flyttefirma har eksisteret siden 1968 i sin nuværende form, det startede dog med at hede vesterbro møbeltransport som er started i 1922 og er dermed en af de ældre i landet. Vi er et familieejet flyttefirma og holder traditionelle dyder som ordholdenhed, ansvarsfuldhed og pligtfølelse i hævd. Hver dag gør vi alt for at leve op til vores ry for flytninger, der er til at stole på – og som enhver har råd til.

Hos Mosgaard Flyttefirma får du netop den trygge og stabile flytning, du ønsker. Vi er et af Danmarks mest erfarne flyttefirmaer, og vores holdning er meget enkel: Når du overlader ansvaret for din flytning til os, bliver vores aftaler overholdt til punkt og prikke. Vi henter og afleverer dine møbler og dit indbo til tiden og passer godt på det undervejs – så din flytning bliver en god oplevelse lige fra begyndelsen.

Privat flytning

Vores flyttefirma kan det, der er svært for andre!