Flytteforretning Albertslund

Flytning af trappe

Venlige og uddannede flyttefolk

  • Uddannede, erfarne og sikkerhedsgodkendte flyttefolk
  • Flytteforretning Albertslund for privat og erhverv
  • Pakning og montage
  • Opbevaring og opmagasinering
  • Flytning af pengeskabe
  • Flytning af maskiner
  • Flytning af billardborde

Mosgaard flytteforretning har uddannet og erfarne flyttefolk, der håndterer dine ting, som om det var deres egne. Vores ansatte er venlige og høflige, de lever op til dine naturlige forventninger om god kundeservice.

Udregn selv prisen på din flytning

Med vores tilbudsformular kan du selv udregne en pris på din flytning, uanset om det drejer sig om en mindre lejlighed eller en stor villa, ved at udfylde vores skema her. Vi flytter overalt på Sjælland – og afgiver også gerne tilbud på flytning til og fra Jylland, Fyn og resten at Europa. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os telefonisk på 43 40 40 42.

Vi har drevet flytteforretning mere end i 50 år

Mosgaard Flytteforretning har eksisteret siden 1968 Vi er et familieejet flytteforretning på 3 generationer og holder traditionelle dyder som ordholdenhed, ansvarsfuldhed og pligtfølelse i hævd. Vi gør alt hver dag for at leve op til vores gode ry for flytninger, der er til at stole på.

Albertslund

Albertslund er en bydel i Storkøbenhavn med 27.692 indbyggere (2019)[1]. Bydelen er beliggende 15 kilometer vest for Københavns centrum mellem Glostrup og Taastrup. De gamle landsbyer, Risby, Vridsløselille, Herstedvester og Herstedøster udgør nu mindre bydele i Albertslund.

Albertslund er en grøn bydel  ved Vestskoven og Vejleådalen, hvor 60 pct. af bydelens areal er naturområder. Albertslund er anerkendt som en moderne planlagte bydel, bygget i 1960´erne, som industrielt tæt lavt elementbyggeri af rækkehuse, gårdhavehuse og etagehuse. Bydelens indbyggertal voksede fra cirka 3.000 til de nu knap 30.000 på cirka 10 år. Bydelen har blandt andet et totalt opdelt trafiksystem af veje og stier for henholdsvis hårde og bløde trafikanter. Denne opdeling betyder at bløde trafikanter kan benytte stisystemet uden nogensinde at komme i kontakt med biler i en meget stor del af byen.

Albertslunds vision handler om hverdagen. Din og min hverdag. Om børn, om det grønne, og om vores fællesskaber i Albertslund. Som borgere deltager vi i byens liv. Vi er og skal være den venlige, moderne og grønne velfærdsby. En god by for børnene, for familien og for voksne i alle aldre.

Mosgaard Flytteforretning sørger for at du får netop den trygge og stabil flytning, du ønsker. Vores holdning er enkel: Når du overlader ansvaret for din flytning til os, bliver vores aftaler overholdt til punkt og prikke. Vi henter og afleverer dine møbler og dit indbo til tiden og passer godt på det undervejs – så din flytning bliver en god oplevelse lige fra begyndelsen til alt står i de nye omgivelser.