Grøn flytning

Grøn flytning

  • Ruteoptimere af alle ture så der spares disel.
  • Miljø kørsel.
  • Co2 neutralt ovarming af opbevaring.
  • Vi kører med nyeste EURO 6 norm motore.
  • Vores flyttehejs kører på el.
  • Affalds sortering.

Vi har drevet flyttefirma over 50 år, og  har altid gået op i at udføre vores arbejde så grønt som muligt samtidigt med at udvikle bedre løsninger til miljøets fordel. 

Miljøuddannede flyttefolk

 

Vores chaufføre har alle været på kursus i miljø kørsel for at skåne vores aftryk på miljøet så meget som muligt.

Vi udfører flytninger med veluddannede og erfarne flyttefolk, Som ved hvad der skal til for at gøre flytningen så grøn som muligt.

Det er en selvfølge, at alle vores ansatte også er venlige og høflige og lever op til dine naturlige forventninger om god kundeservice.

Flyttehejs på el

Alle vores 4 flyttehejs er skiftet til El drift frem for benzin som de var tidligere, for at de ikke skal stå og larme så for at blive mere miljø venlige, og i dag kan løfte op til 6 sal 

Skulle vi en sjælden gang komme ud for at der ikke er installeret el i bygningen, der kan klare flyttehejset strømforbrug, som er 220 V 13 ampere, der kan vi tage en generator med men det skal

Affaldssortering  

I dag skal vi sortere alt affald før det smides ud så når vi får opgaver hvor dele skal smides ud sortere vi efter alle gældende regler.

Den grønne flytning

På nuværende kan vi desværre ikke udføre transport delen så grønt som vi ønsker, eksempelvis med El-biler. Da det ikke kan gøres så udgift neutralt, at almindelige mennesker kan betale, men det er en politisk beslutning.

Horder flytning

Co2 Neutral opvarmning                        

Vi har egne godkendte opmagasinerings lokaler, som er fugt styret så møbler og andet indbo ikke lider skade. 

Den bliver opvarmet Co2 neutralt da vi opvarmer med træ piller som selv følgeligt kun stammer fra rest træ. 

Alle kunders opmagasinering er delt hver for sig i hver deres store trækasser, opmagasineringen er en billigt løsning i forehold til self-store, her tager vi trækasserne med ud på din adresse, hvor vi pakker dit indbo ind i flyttetæpper, og lukker opmagasinerings kasserne

Vi gør vores for at udføre flytningerne så miljøvenligt som muligt