Klaverflytning

Flygel og klaverflytning

Mosgaard Flytteforretning har i over 50 år været garant for den hurtige og effektive klaverflytning, for såvel private som for firmaer – blandt andet takket været vores brug af topprofessionelle flyttemænd.

  • Klaverflytning
  • Klavertransport
  • Flytning af flygler
  • Afmontering og samling før klaverflytningen
  • Forsikring af/ under opgaven.
  • Over 50 års erfaring.
 

Vores flyttemænd ved at en klaverflytning skal foregå hurtigst muligt, samtidig med at vi selvfølgelig sørger for at værne om klaveret. Så der ikke sker skader.

Klaverflytning i særklasse
Ved flytning af klaverer, flygler, billarder eller andre store og tunge møbler, vil vi typisk være 2-8  erfarende flyttemænd på opgaven.

 

Sikkerhed

Flygler og klaver er noget de færreste flyttefolk kan klare, flytningen af ,det kræver flere års erfaring, og det rette special værktøj. Samt oplæring / uddannelse samt de rette flyttefolk som ved hvad de laver. 

Tillige skal man sørge for at flytteforretningen har de rette forsikringer, der dækker flyglet, klaveret eller det der nu bæres. 

de omgivelser der bliver flyttet i skal også være forsikret. 

Mosgaard flytteforretning har selvfølgelig både flytteforsikring der dækker iflg.  DMF,s almindelige betingelser, og en erhvervsforsikring der dækker hvis der skulle ske skade på omgivelserne 

Hvad enten det er maskiner eller de mest vanvittige ting, der skal transporteres op eller ned af trapper, kan vi løse opgaverne. I de fleste tilfælde har vi special værktøj til at løse opgaverne meget lettere, og derved også billigere end bare at bære det med kun rå Manpower. 

Flyttefolk

Ved klaver og flygel flytning bruger vi flyttemænd som er oplært i at bruge det rigtige værktøj, i form af seler, el løftere og andre hjælpemidler. Vi udføre opgaven så hverken vi eller emnet  kommer til skade eller beskadiger dine effekter. Eller laver skade på omgivelserne så som trappe opgangens væge, trinene, loftet eller gelænderet. Det kan man mange gange se på trappe opgangene, at der har været flyttefolk. Der ikke vidste hvad de lavede.