Kunstflytning

Skulptur flytning

Kunstflytning

Vores flyttefolk er trænet og har stor erfaring med kunstflytning og er naturligvis meget påpasselige med indpakningen, så der ikke sker kunsten noget under flytningen.

  • Transport sikring.
  • Billed kunst.
  • Skulpture flyttes.
  • Instaltioner flyttes.
  • Forsikring af opgaven
  • embalering af kunst

Intern flytning

I dag laver vi intern flytninger for flere forskellige museer, så som at transportere /flytte kunst, montre og lignende fra magasiner til udstillingen og placere det som ønskede, og selvfølgeligt flytning til magasinet og ned pakning af det flyttet.

Mosgaard

Hos Mosgaard Flytteforretning kan du får netop den trygge og stabile kunstflytning, du kan ønske dig. Vi er et af Danmarks mest erfarne flyttefirmaer, og vores holdning er meget enkel: Når du overlader ansvaret for din kunstflytning til os, bliver vores aftaler overholdt til punkt og prikke. Vi henter og afleverer dine kunst genstande eller inventar til tiden og passer godt på det undervejs – så din kunstflytning bliver en god oplevelse lige fra begyndelsen.

Pakning

Pakning af alle former af kunst og andre vare der skal passes ekstra godt på, vi har næsten alle de pakke materialer der skal til at løse på lager og dem vi ikke ligger inde med kan vi skaffe fra vores emballage leverandøre.

Flyttebiler

Vores flyttebiler er luft affjedret og udstyret med alt det surrings materiale og pakkematerialer  der skal til for at udføre kunst transporter meget sikkert og selvfølgeligt tæpper og andet skum materiale til at beskytte under transporten.

Museums flytning