Professionelle flyttefolk

Effektive flyttefolk

Mosgaard Flytteforretning er en dansk og personligt ejet og drevet flytteforretnning vores flyttefolk har i over 40 år flyttet for private og det danske erhvervsliv.

Vores flytteforretning har løst flytte opgaver overalt i Danmark og har også løst flere store som små opgaver internationalt. Vi har en stor fleksibilitet og kvalitet.

Da vores flytteforretning er personligt ejet, har vi ikke en stor tung administration bag os, hvilket derfor gør, at priserne kan holdes nede på et niveau hvor alle kan deltage.

  • En rigtig flytteforretning.
  • Uddannedet flyttefolk.
  • Sikkerheds godkendte flyttefolk.
  • Mosgaard flytteforretning er Medlem af DMF.
  • Seriøs flyttemand.
  • over 40 års erfaring.

Pakning

Hos Mosgaard Flytteforretning kan du få netop den trygge og stabile flytning, du ønsker. Her får du en erfaren og dygtige flyttemand, hvis holdning er meget enkel: Når du overlader ansvaret for din flytning til os, bliver vores aftaler overholdt til punkt og prikke. Vi henter og afleverer dine møbler og dit indbo til tiden og passer godt på det undervejs – så din flytning bliver en god oplevelse lige fra begyndelsen.

Opmagasinering

Vi tilbyder også opmagasinering i vores egne opvarmede og godkendte lager lokaler

Special flytning

Vores flyttefolk er også uddannet til at løse specielle flytteopgaver såsom pengeskabs flytning, maskinflytninger, kunstflytninger og meget mere.

Vores flytteforretning venter kun på at give dig et uforpligtende tilbud på en flytning!

Telefonen er åben i flytteforretningen mellem 7.30 – 16.30

Flytning af trappe