Flytning af extrem samlere

Ekstremsamler flytninger

Flytning af ekstrem samlere / hordere er noget vi har stor erfaring med , uanset om det drejer sig om en mindre lejlighed eller en stor villa. Vi flytter hovedsaligt fra overalt på Sjælland – og afgiver også gerne tilbud på flytning til og fra f.eks. Jylland eller Fyn.

  • Flytning af ekstrem samlere
  • Sortering
  • Pakning
  • Opmagasinering
  • Lang/ stor erfaring
  • Handyman

En flyttemand du kan stole på

Hos Mosgaard Flytteforretning får du netop den trygge og stabile flytning, du ønsker. Her får du en erfaren flyttemand, hvis holdning er meget enkel: Når du overlader ansvaret for din flytning til os, bliver vores aftaler overholdt til punkt og prikke. Vi henter og afleverer dine møbler og dit indbo til tiden og passer godt på det undervejs – så din flytning bliver en god oplevelse lige fra begyndelsen.

I mange tilfælde en det ikke kun affald, men værdifulde ting.

Renligheden og mængde

Renligheden kan kan variere meget fra lige fra patentligt rent selv om at der er samlet rigtigt meget sammen og til hvor man bliver nød til at bruge åndedræts værn og beskyttelsesdragter, men ens for alle er at det er rigtigt svært at komme i gang med opgaven. Der er man er naturligvis altid velkommen til at kontakte os telefonisk på 43 40 40 42.

Ned pakning

Det er altid en nødvendighed at planligge en ekstremsamler flytning hvor man ned pakker sortere og eventuelt udsmider noget i samarbejde med samleren / horderne.

Flyttemand i mere end 50 år

Mosgaard Flytteforretning har eksisteret siden 1968 og er dermed en af de ældste i landet. Vi er et familieejet flyttefirma og holder traditionelle dyder som ordholdenhed, ansvarsfuldhed og pligtfølelse i hævd. Hver dag gør vi alt for at leve op til vores ry for flytninger, der er til at stole på – og som enhver har råd til.

En flyttemand der kan det, der er svært for andre!