Tungløft

Maskin flytning

Tungløft

  • .
  • Computer transport.
  • Maskin flytning.
  • Kunst transport.
  • Pengeskabsflytning.
  • Regi flytning.
  • Billard flytning.
  • Baksning af divers tunge ting.

Maskinflytning

Vi har over 40 års erfaring med Tungløfte opgaver så som maskinflytninger af kopimaskiner, grafiske maskiner, industrimaskiner og andre tunge maskiner, store som små. Vi har alle de værktøjer, der skal til at udføre maskinflytning effektivt.

Ventilationsanlæg.

Vi har for flere forskellige firmaer sørget for at flytte hele eller dele af  ventilationsanlæg, køleanlæg og el tavler  ind på den endelige plade.

Bagerimaskiner og ovne

For div bagerier og leverandøren flytter vi nye og brugte   bageriovne   og maskiner, vi har værktøj/ traverskran til at flytte ovnene hele uden at de skal skilles hvis omgivelserne tillader det.

Tungløft  har vi gennem årene udført af mange forskellige slags så som Pengeskabe, Bagerimaskiner, kopimaskiner, servere, computere og andre tunge maskiner – store som små. Transportsikring og opsætning udføres af vores tekniske uddannede personale, så du trygt kan overlade os opgaver med .

Kopimaskiner

Flytning af kopimaskiner og printere gør vi også vi kan transportsikre dem efter som at vores faglærte flyttefolk har været på kursus i det.

Tungløft af køleanlæg

I de sidste 40 år har vi opnået stor erfaring med specialflytninger, så vi ved, hvor vigtig præcision, fleksibilitet og lokalt stedkendskab er, når kundens effekter skal afhentes eller returneres.

Vi flytter computere, mainframes og rack og har over 25 års erfaring med  computerflytninger .Vi har de specialværktøjer der skal bruges og vi har kran når det kræver. Når det er nødvendigt sele bærer vi dem med vores faglærte flyttefolk. Vi er anbefalet af flere forskellige forsikringsselvskaber på grund af vores erfaring og lave skadeprocent.

Ved transport af særligt uhåndterlige pengeskabe bruger vi moderne specialværktøj, som er designet til flytning af tunge effekter. I enkelte tilfælde kan det være nødvendigt at benytte kran – f.eks. ved svært tilgængelig eller meget tunge pengeskabe kombineret med utilstrækkelig elevatorkapacitet og uanvendelige trapper. Mosgaard kan faktisk magte selv de mest komplicerede  pengeskabsflytninger  – uanset om der skal flyttes fra firmadomicler, villaer eller højtliggende lejligheder.

Vores flytteforretning venter kun på at give dig et uforpligtende tilbud på din specialflytning!